royalty free images

Wednesday, June 11, 2008

glos!




keh3...ini gmbo komik n cd2 aku...komik2 tu aku kumpul dr tahun 2004...cd2 lak aku pun xto sejak bila...yg original tu...yg piratenye lagi bnyk dr kedai cd kot...muahaha.mak aku ckp ini lah harta aku.keh3. addicted...mmg xleh idup kalau xbeli komik tu yg dikeluarkan 3 kali sebulan...aduyaiiii!xleh idup jugak kalau xbeli cd...hak2


kalau aku total duit yg aku belanja utk cds n komik2 ni sure dah bleh smbar kancil sebijik...keh3 down payment je lah...glos kalau byr cash.

***ekceli aku kuarkan komik2 n cds dr kotak ni time aku pindah umah ritu...lepas dah kuarkan sume brg dr kotak utk kemas bilik aku baru aku pasan komik2 aku dah terbanyak.so terajin lak aku nak melihat ketinggian cds n komik2 aku dan ternyata komik2 itu lebih tggi dr aku...mujur yg susunan cds maintain je...keh3.xde la aku kecik ati sgt kan.

10 comments:

theconfused said...

hwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... komik tuh lagik tinggi dr hang laa sue!! keh3...

akusue said...

hwaaaaaaaaaaaa tu la pasal!!!hmpeh hg long...keh3

nad said...

manyakkkknyeeeeeeeeee...
cube listkan ape yg ade dlm timbunan bertingkat ineh?!!
ahahahahahaa :)

Zeq said...

wat le garage sale...

akusue said...

haha nad...listnye

komik
komik
komik
dan komik smpai le tak tau bila nak benti beli komik ni


cd tu haha klick kat gmbo tu bleh nampak tajuk2 nye

AzRy said...

komik 2 wat tiang umah jela... :P

Ted said...

saya kagum tgk cd2 ori tu,hehe

meo188 said...

nak pinjam komik leh?.... :)

hudd said...

leh bukak library lah..
sape nk baca kenakan sewa..hehe

einasalleh said...

gile buku ek...sue nieeee
dasat nyerrrr