royalty free images

Tuesday, August 26, 2008

projek ari sabtu n ahad



ari sabtu projek aku start se awal 5 pagi...hak2 g amik qina za n k nab kat shahab perdana aka stesen bas alor setar. dah sampai umah aku kami wat projek tido.lepas tido wat projek solat subuh.lepas solat subuh wat projek iron baju.lepas iron baju wat projek mandi.pas mandi wat projek makan2 cucuq udang vs koteow goreng....pemenangnya cucuq udanggggg!!!!!pastu besiap siaga untuk ke master projek yakni pegi kenduri atunnnnnn!!!hoyeayhhh.tapi si qina bleh wat projek temubual mak ayah aku...huh amik kesempatan tul ni dak ni...abih le bocor lasie aku.he.

seblum smpai umah kenduri kami check point amik yati kat umah dia.kemudian meneruskan perjalanan yg agak rumit dan merbahaya iaitu melalui jln tar yg muat2 sebijik kete je dan kiri kanan nye adalah es a sa dabel u a hesh sawah!sib bek lulus.kui3.

dipendekkan cite...lepas projek makan2 nasik kenduri aku memulakan projek syok sendiri yakni mgambil gmbo hehe...sbb taknak obeshadow fotografer yg disewa khas so aku dok blakang dia je lah dan snap aksi2 yg dia suh pengantin tersebut gaya kan.agak tak puas ati ngn gmbo2 tersebut tapi xpe...ini kira projek petama aku a amik gmbo pengantin yg tak tgk ke arah aku skali pown.muahahahaha.

projek ari sabtu berakhir di umah mid.begegau umah mid di meriahkan kitorg hak2.so sbb sume keletihan kitorg tdo seawal jam 11.30 malam waktu mesia. middd tenkiu nasik goreng ikan masin,nasik minyak ngn sambal bilis aku kaco ,pisang, buah limau bali n betik.cam balik kampung sendiri je aku rasa pi umah hang mid.


projek ari ahad kitorg terjah stesen bas tanah merah.mid takdok sbb dia wakilkan aku anta bebdk neh(bebdk?heheh mak2 budak dah sesuwei nih) aku tau le tu sure dia nak sambung tdo lagi kompom!.kitorang smpai kat tanah merah dlm kol 8.45 pagi waktu mesia seblum tu smpat singgah petronas.ada sorg dr golongan kitorg taktau taruk angin tayar keta so qina dgn relanye mnjadi tok guru aka tukang ajo cara2 nya.garang je qina time tu.tq gina..hak2.afta tht baru le g parking kat stesen bas tnh merah tu.beso jgk tempat tu.marilah cuti2 mesia.dah sambil2 tggu bas tu smpat la jugak mnyengal kat stesen bas tersebut.he.

maka dgn keberangkatan pulang org pahang sorg,org melaka sorg,org tgganu sorg n org n9 sorg ke kl...maka tamat la sudah xpedisi kitorg kali ini.bertemu lagi di hari lain pada masa lain dgn org yg sama insyaallah....sekiannnn abeh dah cite pasal projek neh yg njoy ini...penuh gosip!penuh debaran!penuh gelak tawa!penuh kasih sayang...chewahhhhh...haha

4 comments:

syima said...

wah pejok besyo nmpk ksu
muahaha i pojek hr sabtu cangat besh lps makan tido makan tido pojek tahi mate je kejenya... mlm br wempit..muahaha besh siot...
hari ahad la pojek tahi mata ag aduiyai..bohsang ooooooooo xmo dah dok umah je..uhuk2 mata asyik menggoda keimananku je ampeh tol...

theconfused said...

cung2 gambo... tak sesia arr bli kamera baru.. hak3

janggot said...

Errmmm..Angle tu da ade..Bykkan praktis.Wedding photo mmg mencabar sesangat.Hehe..Pastikan gambo2 sume diedit gune ps.Br ble naikkn warna gambo tu.

http://theart.fotopages.com/

Faizah said...

weiii tak ajak aku. hampagas tul :((