royalty free images

Monday, June 30, 2008

....tiada tajuk

sayu...
sepi...
indahnya iman...
subhanallah.

zikrullah....

Tuesday, June 24, 2008

Bereh Boling 22 June 2008




gmbo bereh boling kat sunway pyramid

link 1
link 2

***sila selfsebis save gmbo tu ek...digalakkan amik gmbo yg ada muka masing2 je..yg amik nak wat secret admire ke nak simpan wat tdo ke amat tidak dibenarkan.harap maklum.

sila klik pada gmbo->zoom in->right klik->save ler katne korg suke

Congrats to Team Bereh 4 d great event. buat le lagik nanti...ahaks.

tq to k ira coz sent me to pudu n tq to kak lady 4 d nasi lemak sambal masam ikan bilis masin n air milo manis.

Wednesday, June 11, 2008

glos!




keh3...ini gmbo komik n cd2 aku...komik2 tu aku kumpul dr tahun 2004...cd2 lak aku pun xto sejak bila...yg original tu...yg piratenye lagi bnyk dr kedai cd kot...muahaha.mak aku ckp ini lah harta aku.keh3. addicted...mmg xleh idup kalau xbeli komik tu yg dikeluarkan 3 kali sebulan...aduyaiiii!xleh idup jugak kalau xbeli cd...hak2


kalau aku total duit yg aku belanja utk cds n komik2 ni sure dah bleh smbar kancil sebijik...keh3 down payment je lah...glos kalau byr cash.

***ekceli aku kuarkan komik2 n cds dr kotak ni time aku pindah umah ritu...lepas dah kuarkan sume brg dr kotak utk kemas bilik aku baru aku pasan komik2 aku dah terbanyak.so terajin lak aku nak melihat ketinggian cds n komik2 aku dan ternyata komik2 itu lebih tggi dr aku...mujur yg susunan cds maintain je...keh3.xde la aku kecik ati sgt kan.

rindu merindu originally by heliza

upload this video spesel 4 Miss Z n oso 4 TB..huhu sgt lama mau upload ini video..beso nau sizenye

video