royalty free images

Monday, May 5, 2008

marathon

puas hati aku...lama rasanya tak wat hobi aku yg satu ni.satu ari smlm aku wat marathon 4 movie.walaupun movie2 ni bleh dikategorikan sbg dah basi sbb dah lama ditayangkan n dah lama dah kuar dlm bentuk vcd ato dvd.


tepat jam 3.30ptg aku layan cite ni.baru setgh jam layan...almaklumlah cd pirate dia nye sarikata ya rabbi sgt lintang pukang.tpakse le mggunakan 6sense aku yg tumpul utk menginteperitasikan(mcm slh pggunaan n ejaan je) jalan cerita neh.fokus dan khusyuk adalah rahsia kejayaan aku memahamkan cite ni.tgh2 dok fokus skali mak aku dtg...ajak g umah baru anto lampu...haiya sgt mls mahu drive...sbb xnak jadi anak derhaka aku turuti jua walaupun aku cukup tdk gemar bila pempokusan ku di ganggu.lepas setel sumenye sempat sggh kat petronas beli kopok ngn air kotak laici....menonton perlu ada cikedi(slh eja lagi neh).smbung balik babak yg aku pause tadi...hulamak rasa cam nak mereng je bila nonton cite ngn sarikata mereng smbil makan kopok yg rasa agak mereng...cemana la aku leh tercapai perisa mayonesse n ketchup...huwaaa rasanya sgt pelik.tapi dlm2 mereng tu kopok ni habis lagi awal dr cite di atas.keh3.

dipendekkan cite...cite ni best n sedih.huhu berbuat baik lah dgn org yg tersayang selagi org tersebut masih didepan mata.saya syg anda semua....eh teroverdos plak...hehe




cite kedua aku layan pada jam 5.30ptg...cite ni atas permintaan adik aku yg tingkatan 3 biasalah budak skolah mmg suka cite mcm ni...aku layan jugak lah...kurg2 bleh gelak2.mmg cite ni bleh wat aku gelak jugak la...sengal!




cite ketiga...aku layan kol 8.30mlm...huhu cite ni lagi sengal rupanya.latar yg hitam putih wat aku rasa cam menonton cite p.ramlee nak2 lak muka rosyam nor dlm tu cam mirip2 je ngn p.ramlee...tapi yg aku tensen cite ni ada babak seram.rupanya lagi seram cite antu dlm kaler itam putih dr dlm cite warna warni.siot je...huhu.walaupun cite dia cam penin2..disebabkan bnyk penceritaan yg diceritakan semula sbb xbape klear sgt time si rosyam nor membebel tapi point cite ni agak bagus wlaupun agak mgarut...huhu bagusnye sbb lain drp yg lain..cayalah mamat khalid.keh3



cite keempat..last cite aku layan kol 10.40mlm...aku beli cume2 cite tadi sbb terjumpa cd ni...mula2 nak beli cd ni satu je...skali org kedai tu ckp 4 rm10...hehe..aku redah je lah...ok la tu kan...muahaha...jgn lah kpdhep baca blog aku neh...kalau tak naya...ngeh3.aku rasa teruja nak tgk cite ni sbb cite ni based on novel ayat2 cinta by habiburrahman(kang aku double check author dia)...mula2 layan cite agak penin sbb base indon dia agak pekat...subtitle hnya ada time diorg ckp arab,german n english...time ckp indon mmg kena pokus habis2an...smpai masuk pertengahan cite baru cite ni jadi menarik n aku paham sket.tapi mmg cite ni point dia ttg cinta dlm islam bagus...cuma menurut teman aku yg dah baca novel ayat2 cinta terlebih dahulu...ternyata novel lagi best berbanding filem.tapi cite ni sedih ah.

4 movie aku layan dlm satu ari.persamaan utk keempat2 cite aku layan ni ialah lagu latar yg best.aku suka lagu2 latar dlm keempat2 cite ni.lepas abih layan movie aku gi tgk cite para2 sakura kat tv2...aron kwok...huwaaa emsem n cecilia cheung yg lawa...abeh dahhhh.

2 comments:

syima said...

pest...ekeke ni la ye cd yg p borong tu....leh tahang gakkk...huhu

theconfused said...

uit... keh3.. akhirnya kao tengok citer tuh yer?? beriya wat laporan selari kat haku smlm.. keh3... best2... takper.. janji ko eppy!!! :P