royalty free images

Wednesday, January 7, 2009

dia episod 2


ini sequel dr n3 'dia' n kesinambungn dr n3 theconfused .jadi sgala amaran rujuk pada n3 'dia'.

tarikh keramat 08/02/08...depang pntai merdeka aku ckp ngn dia thru fon.fon mbe aku jenama nokia yg xbley mms mahupun amik gmbo itu...tp sgt bjase pd ku...tapi aku dlaporkan dr pemiliknye bhwa nset ini tlh di curik...aku sumpah org yg curik tu jd batuuuuuuuuuuuuuuuuuu jugak.hua3.

mula2...kakak tu call aku...aku cam saspen jugak...sbb sblum ni juz mesej or emel je..oh ya sblum tu...aku ngn along bjumpe kat city plaza...punyela tensen sbb kaunter wyg tu akan buka kol 2 kang...sengal je panggung wayg kat aloq staq neh..jadi tpakse a mencari inisiatif lain...kitorg segera mngkontek seorg jejaka yg kini sudah jd ncik cayang pada along...dia lah yg akan jd penunjuk ajar kitorg kat sp...ohya lagi satu kitorg pi sp naik kete ncik angah iaitu adik along...ketenye jenis proton putra...aku juz nak bgtau...aku suka gila naik kete ni..pestime aku pnh naik kete ni mase kat melaka...kete abg ngah azim...perghhhhhh...tak terase wehhh naik dr melake ke gombak...best2.ok kembali ke cerita asal...malangnye sp pun same xde tayang cite cuci...jadi kitorg yg dah hilang hale tuju ni...menuju la ke pantai merdeka..agak bertahun dah aku x p tempat ni...last skali mase dajah nam.sebaik je order laicikang...tetibe aku trime satu pgelan...aisehmen..saspen weh..

"su..kakak ni...nak ckp ngn 'dia' x? nak ckp ngn 'dia' call me back"....aiyak...aku pun pandang along ngn ncik cayang along...cam tak pcaye pun ade.aku ckp ke along.."kedit aku tinggal bape sen je long...tp aku nak ckp ngn 'dia'"..then along ngn macho nye ckp..."amik la nset aku...baru je topup...call la.."sementara ncik cayang along mase tu blum cayang lagi...tgk je perbualan aku ngn along smbel tersenyum..then aku call...aku kate nanti aku bayau balik...hehe tapi along kate xpyh...terharu aku...3 sebb aku terharu...petame..along kasi pinjam nset nye...kedua..keperihatinan kakak tu...ketige..hehehe...aku dpt ckp ngn 'dia'...kua3.mase mula2 ckp..aku xcam sore dia..aku ingat sape2 tah nak main2 kan aku sbb aku dgr ade sore ketawe2 kat blakang dia...bukan blakang aku ye...blakang aku xde sape2..depan aku laut...sgt saspen wooo.pastu lame2 iyeeee...aku dpt mgenal pastinye...hehe...so kitorg borak2 la...pastu aku suh dia nyanyi sket...ahak ahak..dia nyanyi!!tp aku dah lupe plak dia nyanyi lagu pe.lepas2 ckp tu...non stop aku gtau mbe aku cam tak caye ckp ngn dia tadi..saboooo jelah along ngn ncik cayang along tu mendengar.yg pasti sume nye tak bernoktah disitu...balik umah aku cite kat adik aku lak...dgn toya nya adik aku yg lelaki ckp..."kah3..kang sok aku nak gtau kate amy search baru pas kol aku" siottt je adik aku...argghhhhh tapi xkesah..diorg pcaye ato tak yg penting aku mmg dah bckp ngn dia thru fon.ngeh3.kalau xsilap aku...aku cakap ngn dia 18 minit..ke 8 minit...ntah...tapi ade angka 8 lah.

sblum tu..aku join fc dia..pestime ni wat mende2 neh sume hak2..tarikh register 28/01/08...skang dah naik pangkat ahli setia...tingat pulak website skolah aku...ekekeke...kat situ aku dah jadi super2 otai...hulamaakkkk..tapi dah lama la pulak x menyengal kat situ...alonggggg...ncik cayang ko title super2 otai pes lagi ke? by d way..aku dpt cd orinya n jumpa kakak tu pada 1/3/08.aku pes time jumpa dia pada 22/06/08.hehe...tarikh2 bersejarah.

aku xtau nak meroyan hape dah...hehe..tapi pas aku terlibat ngn mende2 ni...aku prasan satu...jadi artis bukan mudah...same je susah ngn keje2 lain..nak2 pula dia dlm satu masa pegang dua title..sgt2 bukan senang...pastu ade pulak fan2 yg mcm2 perangai...ade jugak org yg tak suka...dah tu nak kena jaga hati sume pihak...nak kena penuhi undangan..nak kena itu nak kena ini...gosip lagi...haiya..memerlukan kesabaran dan kekuatan serta minat yg sgt2 tggi...chaiyok2 utk dia. oh ya...utk dia sahaja ye...hak2..





1 comment:

theconfused said...

still.. dia tetap super otai plg pes.. walaupun dah dekat setahun lebih tak aktif.. muahaha.. cube ko bygkan tahap kepoyoan beliau berforum dolu2.. muahahahahah

gile kentang ahhh...