royalty free images

Wednesday, January 7, 2009

pes projek




aku nak stet kat sini...atas ni bukan gmbau aku.ini gambau mbe aku. gmbau majlis pertunangan dia.tahniah tahniah tahniah. ekceli...ini pes projek aku...sblum ni aku juz tgkap gmbau 4 fun...time ni pun aku amik gambau 4 fun jugak..aku posing lg dasat dr mbe aku neh...muahahaha...iya a nak amik angle cntek fotografer kena a posing cntek jugak. jadi berbalik pada pes projek aku tadi...kiranya aku amik gmbau dia time tu berbayau ah.dia bayau aku utk amik gmbau dia..tapi ada gak sekeping dua gambau aku..muahaha..ala aku nak inteprem jugok...senonye aku tepek gmbo di atas bukan sbb nak cite pasal pes projek ni pown.aku dok tggu dia tepek gmbau ni kat blog dia tapi dia xtepek2...hua3...dlm bnyk2 aku suka gmbo sinsin tu ngn feel mbe aku ni tgh ckp tpon tu.so sbb dia tak tepek...aku tepek la kat sini...muahahahaha.jadi itu sj kisahnye...he.

2 comments:

theconfused said...

"kenapa aku tak tempek gambor itu?? sbb??? sbb gambor itu de sejibik muka aku..." kata member hang itu... muahahahha

akusue said...

stetmen confuse!!!!tidakkkk tidakkkk tak pahammmmm!