royalty free images

Monday, April 27, 2009

tunggu teduh dulu


tunggu teduh dulu.hujan pasti berhenti.pelangi akan muncul.dan matahari akan mula menyinar.

kisah salsabila dan betik. setiap page dalam buku ni pasti ada perkataan betik. bnyk ilmu tentang betik telah dicatatkan dlm buku ini. sebelum ni aku xpenah amik perhatian pada betik...tapi selepas baca buku ni..aku rase macam nak mkn betik.haha.aku hanya baca page mula.kemudian buku ini aku peram smpai lepas 2 bulan.dan 2 hari lepas baru tdetik mahu baca semula.dan sangat menakjubkan...aku xbleh stop mbaca nye..kalau omputih ada cite titanic, indonesia ada ayat2 cinta, aku rase malaysia patut bangga dengan tunggu teduh dulu.kalau dulu first novel yg bjaya buat aku baca lagi dan lagi adalah ombak rindu, kemudian beralih pada trilogi tombiruo dan sekarang aku rasa novel yg terselit cerita cinta paling best penah aku baca adalah tunggu teduh dulu.dan yg pasti novel ini bukan tentang kisah cinta sepenuhnya.tunggu teduh dulu sebuah kisah tentang impian seorg wanita.membaca buku faisal tehrani ternyata x sama dengan mbaca novel2 biasa. ada sesuatu di situ.cuba lah baca sentuhannya...

p/s: buat teman sejiwe...tunggu kat depan pintu umah ko ek...kang aku pos..insyaallah =)

1 comment:

theconfused said...

kalo ko nak pos, jgn pos yg nih aku dah ada, dh khatam byk kali

pos yg len okeh??

hahahahahhahaha