royalty free images

Wednesday, March 26, 2008

berita pagi tadi

Rabu 26/03/08 10.07pagi: Satu kemalangan kecil telah berlaku betul-betul di hadapan bangunan sebuah syarikat insurans.dipercayai kereta yg baru hendak keluar dari simpang itu adalah milik seorg perempuan yg hanya dikenali sebagai miss N. miss N yg konon2nya berhati2 habis sewaktu mahu keluar dari simpang telah berselisih dengan belakang sebuah kereta jenis nissan yg dipercayai milik seorg apek.mujur kedua2 buah kereta hanya calar. miss N sudah kecut perut masa dengar bunyik geselan.mengikut kata miss N waktu itu dia hanya terfikirkan pintu kereta sebelah kirinya bakal kemek namun selepas diperiksa hanya calar.syukur.setelah meminta maaf miss N pun cepat2 blah.tiada nyawa yg tercedera.sekian.berita takbernama.

***huhu ketaq siotttt.

3 comments:

hudd said...

silap sape sebenarnya? hati2 la... jgn takut kalo kita tak buat salah k..

akusue said...

haha salah k su ng apek tu hudd..dua2 slh.apek tu xspatutnya parking kat simpang...k su lak patut amik space sket masa nak kona tapi k su lebih ke belah kiri tu yg gesel tu.heheh tenkiu

hudd said...

kalo cm 2 sbenarnya salah apek tu la..kalo dia tak paking tempat yg salah sure k.sue tak langgar keta dia kan? hehe...ni k.sue ada hak mintk ganti rugi.. calar tu woo..sayang keta..beli mahalz..