royalty free images

Monday, April 7, 2008

5 perkara

ive been tag by apiz


5 perkara pertama pernah aku lakukan sengaja ato tidak sengaja.


1)on d way pegi tusen masa ni form 3 kot...ke form 4 ntah lupa lak...hak2.aku on d way pi tusen nek beskal.ini la bende bodoh petama yg aku wat dengan beskal aku.keh3.pjlanan ke tusen tu dlm 20 minit dr umah aku.lagi 5 minit nk smpai...mksudnya dah xjauh da le...aku bleh tpiki nak buat satu bende.bende nye...jeng2...teringat abg jeng2 kat hbc lak..hak2...berbalik pada topik...aku g silang tangan aku.tgn kiri ke handle sblh kanan...berjaya! suspen2....tgn kanan ke handle sblh kiri...gagal!!!!secara otomatik beskal aku terus ke kiri..panik beb xsmpat nak ejas tgn balik.last2 aku langgar pagar kat tepi jalan beso.sib baik ada pagar tu kalau tak konpom jatuh dlm longkang beso sblh pagar tu.huhu.itu yg pertama dan terakhir aku try.pada sesiapa yg nek beskal...jgn tiru aksi di atas.huhu.saket weh.


2)aku ponteng kelas ngn mbe aku pastu g lepak kat dorm dia.masa ni form 3.skali tgh best2 lepak kat dorm tu dgo bunyi tapak kaki.suspen!takut siot...ingatkan warden asrama.pastu senyap.xde sape2.huhu.bila line klear kitorg kuar dr tempat persembunyian terus blah jalan ke bgnan skolah balik (asrama dlm kawasan skolah).smpai kat kelas mbe ckp ustazah cr kitorg.huwaaaa takooot.tapi sbnrnya ustazah tu xmasuk kelas pun.sj bebudak neh sakat aku ngn mbe.huhu.tapi sbb kjadian tu pmr aku dpt A dlm base arab...keh3...ustazah tu ustazah base arab.


3)kelas OB..stand 4 organizational behaviour...kelas yg boring abis...masa ni aku 2nd year 2nd sem kot....da lupa aku pun dlm tahun 2002/2003...punya malas nak pi kelas so aku wat gilir2 ngn mbe aku.percubaan pertama utk dia,aku datang kelas, dia ponteng kelas so aku tlg signkan utk dia.berjaya!percubaan pertama utk aku,mggu selepas itu...aku ponteng, dia dtg kelas signkan utk aku.gagal!lecture dapat trace beb.kecut perut mbe aku bila lecture pgel nama aku tapi aku takde.yg aku bleh rilek lepak kat blik mahallah masa tu.keh3.mggu selepas itu dua2 dtg kelas...lecture siap pgel nama aku dia tenung aku...pastu dia diam.start kelas.huhu sib baik xde pape terjadi.pastu xpenah dah wat keje jahat cmtu.keh3.


4)mende lagi a...ermmm...gi amik result upsr,result pmr,result spm....last skali g amik scroll untuk degree.itu le benda pertama aku wat yg dah takde keduanya lagi.


5)heheh....bnyk sgt benda pertama dlm idup aku smpai aku takto nak list yg mana satu...tapi babak pertama yg aku xleh lupa masa nak keluar dari kelas OB...time ni da abes kelas....dok syok2 kuar dari kelas smbel bercerita ngn mbe....panggggg!!!!aku langgar grill pintu....uhuk!sebb saiz ku yg comel ini aku telah melanggar tempat sangkut mangga kat pintu grill tu.baek punya mbe aku gelakkan aku.hak2...pastu kalau nak kuar dr pintu bergrill mesti hati2.

hak2 makaseh to apiz sbb tag k su sempat gak k su cari masa update blog...hoho (^_^)v

1 comment:

hudd said...

nice xperience..