royalty free images

Wednesday, February 27, 2008

huhu kepala aku

selepas 2 3 post aku ttg hati dan perasaan je pg ni aku nak wat post saket kepala.huhu kepala aku yg saket.nape saket? pada pukul 8 pg tadi mmg tepat 8 pg ah seperti biasa aku nak masuk dlm keta untuk ke tempat keje.tanpa disangka gedebush kepala aku langgar bumbung keta.huwaaaaa saket siottttt.sampai skang (8.45 pg) saket lagi.hampeh tul.nak kata aku tggi mmg tak tinggi pun...tapi cara aku masuk keta tu yg tak betoi.dan ini bukan kali pertama.mmg salah aku a...masuk dalam keta macam masuk dalam bilik ayo.main terjah je.kan dah kena.padan muka aku.heheh.tapi yg paling malu n saket time masuk van lepas island hoping kat langkawi....huwaaaa masa tu ramai org woo dlm van tu.gedebush macam yg pg td ah jugak.keh3.tapi aku confirm org tak perasaan sbb sume masih teruja ngn perjlnan ke pulau2 yg cantek kat langkawi.sesapa tak penah mai langkawi tu meh la...mmg best tak mnyesal punya lah.haha...siap cite.meh2 breakfast.(^_^)v

4 comments:

akusue said...

err...jika anda perasan time dlm cite aku tak sama ngn jam kat blog nih...sbb haha...aku ikut jam kat tgn aku...sekian

syima said...

huyeeeeeeeeeee
sini leh wempit x...
i tgh cr litar yg besh utk wempit now...
wakakaka sengal sue...padan muka teratuk kepala..muahaha ni mesti nafsu cam kuda padi msk kete tu yg eksident pale...ahaks

syima said...

sue lalinggggggggggg

theconfused said...

oit... best gak... tapinyer, aku dah baca dekat 2 minggu tak abih2 lagik... nak cariker?? takper.. aku hadiahkan aku py kat ko.. nanti aku cr len utk aku.. dgn syarat mai jumpa akulaaaa.. hahahah.. bleh??