royalty free images

Thursday, February 28, 2008

xda tajuk

post yg pantas~

kenapa aku tak boleh menipu? :

1) dosa
2) blurr time bagi alasan
3) muka aku nampak bodoh time menipu

kenapa aku blurr time ni? :

1) online transaction aku unsuccesful xsat tapi duit dah deduct(huwaaa)
2) jujur ngn bos aku ckp keje blum siap dan dia wat muka marah kat aku (huwaaa kena marah sbb tak siap keje)
3) aku ngantuk~best nye kalau bleh balik tidur

7 comments:

syima said...

pest

syima said...

huyeeeeeeee bgs la ksue ni...
pekerja contoh jujur ...
yeke..cam x caye je...opssssssssss

syima said...

wakakaka nak ckp apa ag ek...

Zeq said...

hamboi cikmah conquer.. ;)
sue.. nt visit kitaorg eh... www.supergirlshabiz.blogspot.com

jmpe bsok eh.. ;)

Wanie said...

Ala Kak Sue tak bek tipu2..jujurlah pd bos mu..hahahahaha

hudd said...

jujur lah..

akusue said...

keh3...sbb jujur tu la k sue dah kena marah wanie n hud.huhu...tapi sbenonye bukan salah k sue sepenuhnya...buat masa ni redho je lah.uhuk