royalty free images

Wednesday, January 16, 2008

hari aku kemarin(15/1/08)

taktau nak klasifikasikan hari kemarin aku mcm mana...bermula dgn pagi yang lancar.membuat koje seperti biasa sambil me ym kan diri aku.keh3.sampai la aku kena lazer dek membe aku yg mmg selalu lazer.dia telah melazerkan haku sehingga tak dak mood.dgn muka serius aku ttp ym smbel buat koje.dia yg dok sebelah aku langsung aku tak pandang.huarghhhh! tapi time nak balik aku dah cool balik...malas nak marah2 dan terasa lama2.dia bukan pujuk pun...malah tak perasan pun aku dok saket hati ngn dia.

time balik pulak...aku dah smpai depan umah org yg selang 3 4 5 pintu dari rumah aku, tetiba sorg budak lelaki dlm umo 6 7 tahun ngn selamba melintas di depan keta aku yg aku bawa ngn tahap kelajuan tak sampai 20km/j...sib baik aku bawa slow...slow2 pun aku terpaksa brek mengejut.lahabau punya budak tak cukup umo...buat aku saket jantung je.vibrate satu badan.huhu.mcik2 yg dok bergossip depan umah depa sengih je lah kat aku...aku pun sengih smbel mgeleng2 kan kepala sambil mentuuut tuuut di dlm hati....nmpak cam aku lak otai bawa keta nak langgar anak org dlm taman perumahan.huarghhhhh.

dah smpai kat umah dlm keadaan vibrate menyebbkan perut aku vibrate skali.lapo tahap cipanxi.skali smpai huhu ada tetamu la pulak kat umah neh.cemana nak makan.dah le aku spesis pemalu.so aku telan je air liur dulu smbel melayan cite mentari jingga ulangan kat cenel 105 tuh...dah balik sorg datang la pulak 2 org lagi.aku terus menymbung menelan air liur smpai la ada cite spa q.uhuk.dlm kol 7 baru aku dapat mkn nasik.dah makan nasik mesti nak minum kan....so aku pi la kat peti ais tuang ayaq saki baki dr mak aku bancuh utk tetamu2 td tu.cawan ayaq oren di tgn kiri ku...smbel tgn kanan ku menutup pintu peti ais...kali ni lahabau aku sendiri sebb pintu peti ais terlanggar cawan aku...dgn tak semena2 aku berlagak kartun untuk menangkap cawan yg mmg dah terlepas dari tgn aku.splosssshhhhh!.tumpah....kat badan aku....huwaaaaaa mandi ayaq oren!...dgn mood yg hmpeh aku tuang len ayaq oren dan minum ayaq oren dlm keadaan baju dan suar yg basah dek ayaq oren smbel men mesej ngn mbe aku.

kesinambungan dr mesej membe aku kitorg kuar pi makan sundae kat mcd.takde pe yg berlaku time ni...alhamdulillah kami mkn sundae ngn hepi nya smbel berlagak poyo di depan kamera milik hnset aku...tak dapat nak paste gmbo poyo itu disini sbb blum di transper ke pc.apapun aku rasa bangga sekejap sbb aku dah bjaya bawa keta time mlm sensorg smbel lalu round about yg aku menggelak utk lalu.tapi sbb tempat nak lepak tu nak kena lalu tpaksa la aku wat pusingan 180 darjah jugak utk smpai ke destinasi.hoho.

abih lepak tu....balik la haku.sempat tgk kaisara jugak...hehe.time aku tgh nak layan blues kat sofa sebelum landing skali aku terlanggar meja yg asal usulnya dari kayu.huargghhhhhh saket!dalam keadaan sakit aku melayan blues.huhu

to yana tenkiu.i really had a great time last nite. to tht boy....dun eva eva do tht again...to my pren with lazer mouth...alhamdulillah 4 ur words...to ayaq oren....huhu melekit dowh....tapi cedap!!!! (^_^)

2 comments:

theconfused said...

heheheh.. anda berjaya jugak mendrivekan diri??? ada perkembangan.. baguih.. baguih...

akusue said...

muahaha....dlm kesamaran malam disuluh cahaya2 lampu jalan aku berjaya melalui round about itu.warghkakakah