royalty free images

Tuesday, December 30, 2008

dia...

sebelum aku start n3 ni aku nak wat stetment dulu..."segala kata2 bkaitan di bawah mungkin kelihatan poyo bagi anda. poyo ke sengal ke...aku xpeduli...jadi harap korg besabo jelah membace nye.kalau rase nak muntah ke, nak pengsan ke, menyampah ke, sila tukar siaran ke n3 lain atau ke blog lain...terima kasih...segala kesulitan amat lah di kesali...harap maklum dan maaf"

n3 ini bermula...

"ko ni penetik betol a su"
itu la ayat yg 2 3 menjak ni masuk ke telinga aku.aku senyum je..dan mgaku dgn cunnya bahawa aku mmg dah penetik..muahahaha.sabo jelah!

tapi sbb kepenetikan aku ni...mbe2 yg tau aku penetikkan dia akan mesej aku..walaupun diorg bukanlah penetik dia tapi apa2 yg melibatkan dia diorg akan inpomkan aku. "su ko jgn lupa nanti bla bla bla" "su ko tgk tak dia...bla bla bla".time kasih ye kengkawan...hoho.update lah aku many2 more len kali tau.mesti!

aku tv's freak..aku bukan lah radio's freak.kalau dulu study pun depan tv...skang tido pun depan tv...mkn pun depan tv.so aku xdelah minat mana2 penyanyi...yg aku layan adalah lagunya.aku dgr di radio skali skala.aku tgk di tv kalau ada tayangan mini konsert atau apa2 program yg ada nyanyian.tetapi...pelik pula bila dikenangkan..bleh mbawa senyum sorg2.mgkin kerana sukakan satu lagu menyebabkan aku mencari lagu tersebut.pada mulanya xlah minat pada penyanyi nye.skadar melayan dia mendendangkan lagu tersebut sahaja.

tapi lama2 cd aku losak!ye a cd pirate hasil dr pembakaran aku dr komputer yg lagunya aku donlod..ekeke..so aku mahu cari cd orinya.mahu putar2 slalu tanpa losak lagi.mesti!aku gerak gempur ke setiap ceruk kedai cd di aloq staq ini...malang skali cdnya mmg tdk kelihatan langsung.hampa. aku mula skodeng di laman web rasminya..dr mula2 hnya skodeng terpaksa menjerit utk tahu mana patut aku dptkan cdnya. akhirnya..hasil dr layanan dr seorg fannya, dapat jugak aku cd orinya.terima kasih pada kakak itu.

dan terima kasih lagi pada kakak itu...aku dpt bckp melalui telefon dgn nya..haha..sukenye ati..nak2 pulak npon mbe aku jadi mangsa sbg medium utk aku berbual dgnnya.terima kasih utk mbe aku itu.

dan siapa sangka...aku dpt bsua muka pula dgnnya. nyaris2 xdpt jumpa senonye...kenape?..hua3...sbb aku pergi makan.lapo bukan main..seb bek sempat kejo dia.kiranya aku mmg dah penetik abeh a smpai bkejaran nak bgmbo dgn dia.histeria..histeria...muahahaha.

dan siapa sangka lagi...aku bertemu dgnnya lagi...dan seperti hari lalu...dia masih mesra dgn senyuman dan pndangan di sebalik sepek itamnye...dan aku...aku...aku nebes....wakakakaka...ilang kredebiliti(aku tahu aku slh eja) aku sbg seorg yg kool...hmpesh je!terima kasih buat kakak itu lagi...dan seorg kakak lagi..2 org adik dan seorg yg baru aku kenali serta seorg mcik. meriah seketika kedai tersebut dgn kehadiranku....eh..kehadirannya =p .

dulu mgkin aku suka dia kerana sikapnya...sekarang....aku tak kisah tahap mana vokalnya, cantek mana rupanya, temok atau kuwus kah dia, sengal atau kontrol kah dia...kerana aku juga sudah mula sukakannya tanpa apa2 alasan.

ada satu soklan tkuar dari mulut aku mase sesi bgmbo dgn dia.."mcm manalah jadi dia?.." heheh dia ketawe dgr soklan aku.aku pun ketawe jugak lah...korg ketawe x? x ketawe takpe...hua3..knapakah soklan itu aku utarakan walaupun mmg nyata aku tggl di utara tanah air...ahakz..aku cuma terpikir bagaimana dia mampu uruskan dirinya...di mata org len aku xtahu...tapi di mata aku dia mmg seorg yg cekal dan cool. teruskan usaha! semoga dia berjaya dunia akhirat.

dah itu saja ceritanya...jadi apa relevannya aku tulis n3 ini?...xde pape relevannya...cuma terasa nak tulis tentang dia...itu je..hak2..layanzzzz.

5 comments:

theconfused said...

ye... tepon aku!! hahahah

Zeq said...

mcm ku knal tgn yg temok itew... ;)

fifa said...

penetik = fanatik?

sapa weh, heliza ke?

akusue said...

along : iye tepon kao...hak2

kzeq : pintu kete itew mu kenal x kzeq?

fifa : haaa itu yg kite xtau =)

Zeq said...

aishh pntu kete den opkos la knal ;)
i kempunan taw baulu pnas tu...