royalty free images

Wednesday, December 31, 2008

tahniah adik!

oh sebelum aku menulis n3 ni..aku nak bgtau...aku lapo nehhh...aduyai..kang kalau mkn pagi2 aku saket perut..kalau aku saket perut aku...aku kena pi toilet...malas betol...jadi lbh baik aku x makan pagi2..eh bukan ini yg aku nak tulih.hua3.

aku nak ucap tahniah buat adik aku (walaupun dia x bace pun blog ni sbb dia pun xto aku ada blog dan blog itu apa...biasa la budak skolah yg buta it) wahhhh termengutuk adik sendiri pulek.muahahaha...smbung balik...tahniah buat adik aku yg mendapat tahu keputusan PMR nya semlm.haha..keputusannya xdalah memberangsangkan tapi ok la tu...kitorg hepi je dgn resultnye..ada la A nye..B nye...C nye...paling menggembirakan sbb xde D nye...wakakakaka...takpe2 bnyk lagi exam lain yg perlu adik aku berusaha...bnyk lagi keputusan2 yg bakal dia tempuhi...jadi tak perlu kecewa utk perkara yg baru separuh dilalui ni...chaiyok2.

oh ya...dia adik bongsu aku...jadi rekod terbaik PMR tetap di pegang oleh aku...muahahahaha...lihat lah duniaaaaa...wa lahh..ter riak la pulek..peace2.

1 comment:

theconfused said...

ko memang... bab riyak tak tahan!! hahahaha.. oklaaa... tp aku kompem satu jaa.. dia lagik commey dr hang!! hahahah