royalty free images

Tuesday, September 23, 2008

aku dapat award....bila nak dpt duit raya neh!

"4. AkuSue : Hang nih sangat sengal! Sila hapdet blog hang yang dah bersawang itu, jangan duk kalut nak komen akujaaa.. lalalala.. Pizza satu okeh!" ayat along utk aku...long pizza time laye a...kata nak kongsi sorg 10 hengget.muahahaha.aku nak spegeti satu!





jadi dikesempatan ini aku nak wat sedikit ucapang lah.mula2 time kasih along sebab kasi award ni kat aku sambil mengecop aku sengal walaupun aku xtahu makna sebenar sengal.saya tidak bdose tidak tidak.emo emo sori sori xsangka dpt award smpai teremo.terima kasih jugak pade sesape yg sudi masuk ke blog yg bersawang ini mgikut kata along dan membaca post2 aku yg kadang2 cam pelik2 sket.hoho.terima kasih sume.ada salah silap harap tego. =)

terima kasih sbb bg penghargaan utk aku kasik award kat 4 org yg len.dgn ini aku mengisytiharkan

1) nad : sbb blog dia pun bsawang cam blog aku.muahahaha
2) aja : sbb aku rasa blog dia cntek ngn gmbo
3) wanie : pjg betul kisah harian dia neh
4) hudd : blog hudd pun dah bsawang

keh3....tahniah2

6 comments:

theconfused said...

heheheh.. mari bersawang bersama2.. akupon sebenaunyer tak tau apa maksud sengal, kalo ikut kamus dewan bahasa perubatan papu new guenie neh, sengal bermaksud sakit2 badan.. ko de sakit2 badan ker?? heheheh

.::Wanie::. said...

ekekekeekekeke
panjang ek kisah haian Wanie..
Panjang la mmg...kuat mengomel smnjk mula msk belajor ni
dah jd mcm Aja la kuat mengomel..ekekeke :P

hudd said...

alorh..bkn nsawang lagi..dh tingalan sejarah.. artifak paling agung ..hehe..
tHanks yerp Tag blog ku..
ada gak citer nak citer..

nk blk kg said...

ksu lalink
camat hali laye...
nak balik kg dah ni....
seminggu kemudian br kite jumpa balik...maap ya lau kesengalan i menyakitkan hati u..wah ayat skema gile..muahahaha i x tahu nak hilangkan kesengalan ni...i dah makan manyak dah ubat tp x jd gak..ekeke ada cadangan x?

hudd said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
"MAAF ZAHIR & BATIN"

eleza737 said...

nak dpt duit raye kene tunjuk IC dulu..huhuhuhu

slamat ari raya k.suee..
maaf zahir batin.. ;)