royalty free images

Tuesday, October 7, 2008

konon2 tarikh 01/10/08 jam 12.01am

aku malas nak memblog time nak raye ritu...so aku wat backdated post lah.tugas korg time baca blog ni adalah juz imagine bahawa post ni di terbit kan pada malam raye ye...terima kasih atas kerjasama yg diberikan

di sini saya ingin mengambil kesempatan mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin pada mak ayah kakak abg ipo adik lelaki n adik perempuan saye,pada saudara mara yg ada pertalian darah yg ada bau2 bacang mahupun yg xde bau, pada sahabat2 teman2 kawan2 yg blaja same2 ketawe same2 nanes same2 ngumpat same2 makan same2 tido same2 gaduh same2 tgk tv same2 keje same2 jalan same2 naik bas same2 naik keta same2 sengal same2 chatting same2 sms same2 calling2 same2.semoga kita hepi same2.hidup hanya skali...jgn sia2 kan perjalanan hidup kite...andai tersalah jalan patah balik dan mula semula...disaat kita melakukan kesilapan disitulah bermulanya satu kehidupan yg baru...xpernah terlambat untuk bermula dari awal kerana kita adalah manusia.

selamat hari raye!!!hoyeayhhhh besok laye...laye layeeee!

1 comment:

ladypink said...

sue.....slmt ari raye lg skali ek....