royalty free images

Thursday, October 30, 2008

bday wish


mmg aku jrg wat bday wish dlm blog ni tapi hari ni spesel sket.spesel nape?spesel sbb suke ati saye lah nak post n3 ni...muahahaha
dengan ini tanggal 30/10/08 k su nak wish selamat hari lahir wat anis. anis ckp tak suka gmbonye di snap...hehe mcm artis pulak...tapi xpe sbb muka nye cam lisdawati je pada pndangan mate aku so aku terima permintaannya.hoho.wat anis, k su ucap kan semoga anis gembira bahagia dan senyum slalu.semoga sukses dlm pelajaran,kerjaya dan kehidupan di dunia dan akhirat.insyaallah.

4 comments:

hudd said...

happy bday lisdawati..hehe..

nway..kaka SUE..ader sesuatu tuk mung kt blog ku..sudi la amik sendiwi yer..

akusue said...

haha...okeh tq hudd nnti sue g amik...wanie, k lady, ngn effa nye pun x g amik lagi...hehe

hudd said...

hahaha..ramai peminat ghupenyer...

theconfused said...

eppy besde... :)