royalty free images

Wednesday, November 19, 2008

tag paling sengal

Tag 7 Wonders

mcm biasa along tag aku(ekceli aku masih kompius aku kena tag atau tak..tapi aku buat jelah lagi pun tgh xde idea nak hapdate blog)


7 ciri wanita/lelaki idaman anda

kah kah kah...pes2 soklan dah klako...nak jwb ke x nak? along kalau aku kasik tau ko nak ejas kan ke?muahaha

aku nye syarat senang je...bleh jadi imam time semayang =D...dah itu je...selebihnye rahsie



7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup

mase skolah rendah...ada a 2 org...wakakaka..skang aku dah tak tau diorg tu kat mana..

mase skolah menengah...ermmm...xde

mase unibesiti...ermmm...xde

skang...ermmm...

***apa punya soklan kasik aku malu je..hmpes


7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati

xpenah rase pape sbb xpenah kuar ngn sape2 yg diminati pown..huuuu...tapi lase2 aku sure akan lase nebes...nak minum ayo pun kang mesti begegau tangan...nak ckp pun mesti sore tersekat2...ish...cam sekse je...x kuar pun xpe kot...muahahaha



7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda

sila rujuk jawapan di atas...

***bikin tekanan sj ini soklan



7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda

slalu nye aku bagi apa yg aku suka...hoho...suke ati aku a kan...duit aku



7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda

xmo...xmo...kalau ada pasangan biarlah aku x nyanyi...kang x pasal2 dia larik pas dgr aku nyanyi sape nak jawab?! kenot2.


7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.

1) t
2) a
3) k
4) t
5) a
6) g
7) sape2

4 comments:

nad said...

ala ksue..tag nad laa!
wakakaka..mmg nk jwb soklan ni!
huahuahua :P

akusue said...

heheh...bleh je...dgn ini saye mengisytiharkan bahawasenya nad telah di tag!!!! muahaha

theconfused said...

cehhhh.. ngade!! blah laaa lu...

akusue said...

wakakakaaka theconfused...apa lagi..ejas ejas!paksean ttp paksean!